Programma 2023

Image
Alt Text

Vrijdag 18 augustus

Vrijdagavond zullen meerdere DJ’s de avond maken vanaf 20.00 uur.

Deejay Tom houdt het liefst een beetje diversiteit in zijn show, waardoor er voor ieder wat wils is.

Dutchweek DJ’s Roel Staarink & Nicky zijn welbekende DJ’s bij Dutchweek. Zij weten wat het publiek wil en zullen er ook alles aan doen om het feestje op te bouwen.

En de niet te missen DJ van de vrijdagavond is niemand minder dan de bekende Radio 3FM DJ Barend van Deelen! Natuurlijk bekend van de radio, maar ook op feesten en festivals geen onbekende gast. Hij krijgt de voetjes wel van de dansvloer.
Alt Text

Zaterdag 19 augustus

Op zaterdagavond neemt de band The Night Flight vanaf 20.00 uur het stokje weer over. Deze negen topmuzikanten sleuren je mee in een indrukwekkende reis rond de wereld. Het repertoire van The Night Flight is herkenbaar voor iedereen en kan niet anders dan een groot feest worden. Met hun energieke optredens, hun muzikale kwaliteit en verradende mash-ups zijn ze uitgegroeid tot een echte gevestigde naam onder de Nederlandse coverbands! En DJ Cier zal de avond aan elkaar draaien!
Alt Text

Zaterdagmiddag 19 augustus

Zaterdagmiddag hebben we iets nieuws, voor het hele gezin! Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten, zoals een springkussen, schmink en een klimwand.

Verder kun je genieten van lekkere happen van de diverse foodtrucks onder het genot van een heerlijk speciaal biertje en muziek van de Dierense funk-jazzband Funked Up. Dit alles op het evenemententerrein van 13.00 uur tot 17.00 uur!

Tot dan!